Evenimente

Lăsând la o parte tradiţii şi superstiţii, orice nuntă începe de la simpla intrebare "Vrei sa fii soţia mea?", urmată de firescul răspuns plin de emoţie "Da".

Nunta este, pentru mire şi mireasă, momentul cel mai fericit din viaţa lor, de aceea fiecare detaliu începand cu alegerea ţinutelor, rochia de mireasă mult visată, a locaţiei, a decorului şi florilor, a buchetului de mireasa, trebuie să formeze un tot unitar pentru a desavarşi în final povestea lor unică şi a face din această zi una pe care ei să nu o uite niciodată.

Ce înseamnă în realitate botezul?

Prin taina botezului, copilul este creştinat, iertându-i-se păcatele, Păcatul Stramoşesc, de la Adam şi Eva, care de la început au călcat porunca Dumnezeiască. Pe lângă iertarea păcatelor, cel ce se botează primeşte şi darul Duhului Sfânt, prin urmare copilul nu poate fi botezat decât o dată.

Botezul reprezintă pentru părinţi un moment unic în viaţă, încărcat de emoţii şi lacrimi de bucurie, slujba la biserică şi marea petrecere decorată după preferinţa lor desăvârşesc această zi făcând-o de neuitat.

Petrecerea tematică este genul de eveniment care condimentează viaţa şi te scoate din cotidian, este ceva inedit şi demn de ţinut minte. Poate fi o petrecere dedicată unui eveniment special dar să implice un efort mare de organizare dar şi o participare activă din partea invitaţilor, ei trebuind să contribuie la succesul petrecerii.

Printre petrecerile tematice amintim: Sfântu Valentin, 8 Martie, petrecere de Paste, petrecerea burlacilor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun.

A ajuns şi la noi un "must have" ca unele companii să organizeze petreceri pentru a-şi răsplăti angajaţii, de sărbători, de aniversări sau pentru a marca succesele înregistrate.

Printre evenimente deconectante va recomandăm: teambuildinguri, cocktailuri, seminarii, lansări de firme şi produse, simpozioane, târguri, diferite conferinţe de presă, promovare de branduri sau aniversări de firmă.