Gloria Events by Anca Tomoioagă

Vreau să fac o introducere simplă, fără cuvinte sofisticate, care să fie pe înţelesul tuturor şi să ajungă la sufletul vostru. Aş putea începe cu pilde, cu o filosofie întreagă, de ce, cum şi în ce moment am ales să fac din nuntă o meserie şi din meserie o pasiune, dar am ajuns la concluzia că simplitatea este cea mai de efect şi cea mai elegantă metodă de a ne cunoaşte şi de a ne împrieteni.

Nu ne-am numit din prima clipă aşa şi treptat am simţit nevoia de schimbare şi am căutat un nume care să ajungă la sufletul vostru, simplu dar rafinat şi în final l-am găsit, este exact pe sufletul meu, GloriaEvents.

Nu e uşor să organizezi un eveniment fie el nuntă, botez, petrecere privata sau de orice fel. De aceea noi încercăm să facem din povestea ta un succes şi trăim emoţia fiecărui eveniment precum ar fi a noastră.

Suntem ghidaţi de dorinţa de reuşită, căutăm satisfacţia de a vedea pe chipul clienţilor noştrii îndeplinirea visului şi tindem spre perfecţiune, punând profesionalismul pe primul plan. Dorim să vă oferim ceva deosebit, unic şi de neuitat, punând nu doar pasiune ci şi responsabilitate şi devotament în tot ceea ce facem.